Alkūnės įtvarai

Filtruoti pagal

Filtruoti pagal:
Pasirinkite dydį
more... less
Pasirinkite gamintoją
more... less
Rodoma 1-17 iš 17 prekės(-ių)

Po alkūnės traumų, sužalojimų ar dėl tam tikrų diagnozių reikalingas alkūnės įtvaras. Pes Planus elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti Mdh Sp. z o.o., Mediroyal, Omnimed, Orthoteh, Sporlastic – specialistų atrinktus, aukščiausio kokybės alkūnės įtvarus.

Elastiniai alkūnės įtvarai sportuojantiems ir aktyviems

Įtvaras alkūnei su elastingomis medžiagomis didžiausią naudą suteikia sportininkams ar mėgėjams turintiems didelį aktyvumą.

Šie įtvarai suteikia alkūnės sąnariui reikiamą atramą ir kompresiją. Tai svarbu fizinės veiklos metu, nes padeda išvengti dažnų traumų - patempimų ar išnirimų. Elastingas įtvaras gerai priglunda prie kūno, todėl išlieka savo vietoje ir nevaržo judesių.

Alkūnės įtvarus naudoja skirtingų šakų sportininkai, kur rankos judesiai yra dažni bei intensyvūs, pavyzdžiui, tenisas, golfas, krepšinis, tinklinis, rankinis ir ne tik. Sportininkai ir gydytojai pastebi, kad elastinis alkūnės įtvaras gali sumažinti dėl pervargimo kylančių traumų riziką. Taip pat naudojant elastinį įtvarą, žmogus gali išlikti aktyvus reabilitaciniu laikotarpiu.

Kokybiškus elastinius įtvarus alkūnėms galite įsigyti ir internetu, Pes Planus el. parduotuvėje.

Epikondilito įtvarai alkūnėms

Epikondilitas, paprastai vadinamas tenisininko arba golfo žaidėjo alkūne, yra diagnozė, kuriai būdingas skausmas ir jautrumas aplink alkūnės sąnarį. Jis paprastai atsiranda dėl pernelyg didelio krūvio, tenkančio aplink dilbį esantiems raumenims.

Priklausomai nuo to, kurioje vietoje jaučiamas skausmas ir jautrumas, gali skirtis epikondilito rūšis, pavyzdžiui – šoninis (kai skauda išorinėje dalyje) arba medialinis, kai skauda vidinėje dalyje.

Epikondilito gydymui labai svarbūs specialūs alkūnės įtvarai. Juos užsidėjus imobilizuojama ir pailsinama alkūnė, o tai sumažina arba išvis eliminuoja apkrovą pažeistoms sausgyslėms.

Įtvarai tikslingai suspaudžia alkūnkaulį, kad sumažintų skausmą, neleistų būklei paūmėti ir slopintų kilusį uždegimą bei paspartintų gijimą.

Geriausio įtvaro pasirinkimas – po individualios konsultacijos su Pes Planus gydytoju

Nors viską galima ir patogu pirkti internetu savarankiškai, rekomenduojame prieš įsigyjant įtvarą registruotis konsultacijai į Pes Planus kliniką. Mūsų ortopedai - traumatologai išklausys, atliks apžiūrą bei reikalingus tyrimus. Visa tai yra svarbu norint rasti geriausias ortopedines priemones ar tikslingai rekomenduoti gydymą. Po konsultacijos gausite įžvalgų bei patarimų, kaip pagerinti gyvenimo kokybę ar išvengti problemos pasikartojimo. Konsultacija iš karto leis suprasti, kuris įtvaras alkūnei labiausiai padėtų.

Patogu alkūnės įtvarus pirkti internetu

Jeigu sudomino kažkuris alkūnės įtvaras ar net keli variantai, nedvejokite atsidaryti jų prekės puslapius. Jame galite rasti visą svarbiausią informaciją apie prekės parametrus, savybes ir pristatymo laiką. Kelis alkūnės įtvarus taip pat įmanoma palyginti tarpusavyje, pažymėjus palyginimo funkciją.

Pateikdami užsakymą pasirinkite patogiausią pristatymo bei apmokėjimo būdą ir padėkite savo kūnui greičiau atsigauti!

Požymiai, padėsiantys nustatyti ar alkūnės įtvaras Jums yra reikalingas

Alkūnės skausmas, sąnario išnirimas, nestabilumas judesio metu, raumenų sustingimas bei nemalonus traškesys lankstant ranką – tai signalai, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį. Todėl privalote kuo greičiau išsiaiškinti šių nemalonių reiškinių priežastis ir imtis priemonių, kurios padėtų jas efektyviai pašalinti. Viena geriausių priemonių kovojant su alkūnių skausmu ir traumomis – alkūnės įvarai.

Alkūnės įtvaro privalumai    

Alkūnės įtvaras turi būti dėvimas esant įvairaus tipo traumoms – sumušimams, patempimams, epikondilitui. Jis puikiai tinka norint malšinti skausmą dilbio ir alkūnės srityje. Alkūnės įtvaras taip pat gali apsaugoti ranką sportuojant ar esant lėtiniams susirgimams. Svarbu įsidėmėti tai, jog tik tinkamai parinktas, aukštos kokybės įtvaras galės užtikrinti komfortą ir sąnario stabilumą.

Kokį alkūnės įtvarą pasirinkti?

Įtvarai nuo epikondilito – sumažins skausmą

Mūsų parduotuvės asortimente rasite aukštos kokybės ir labai patogių alkūnės įtvarų esant epikondilitui. Alkūnės įtvaras nuo epikondilito turi specialią pagalvėlę, masažuojančią pažeistas sausgyslių vietas, o drauge ir gerinančią kraujotaką audiniuose. Šie aspektai suponuoja, jog alkūnės įtvaras epikondilitui efektyviai prisideda prie gijimo skatinimo, malšina skausmą, uždegiminius procesus. Alkūnės įtvaras nuo epikondilito pagamintas iš elastinės medžiagos, pasižyminčios laidumu orui, elastingumu, todėl toks įtvaras visiškai nevaržys judesių, bus patogus nešioti.

Įtvarai sportuojantiems ir gyjantiems po traumos

Rinkoje taip pat itin populiarūs alkūnės įtvarai sportui, kurie yra ne tik puiki pagalba gyjant po traumų, bet ir aktyviai sportuojančių žmonių naudojama prevencinė priemonė treniruočių metu. Jei kilnojate sunkius svarmenis ar užsiimate kita sporto šaka, suteikiančia alkūnėms didelį krūvį, alkūnės įtvaras gali apsaugoti jus nuo stipresnių traumų.

Elastiniai įtvarai: artritui, artrozei, uždegimui gydyti

Turintiems alkūnės sąnario artritą, artrozę, uždegimą, kamuojant alkūnės skausmui puikiu sprendimu bus iš neopreno pagamintas alkūnės įtvaras, šildantis, malonus nešioti, elastingas. Šiais atvejais, taip pat varginant epikondilitui ar pooperaciniu laikotarpiu labai pagelbėti gali ir elastiniai alkūnės įtvarai, patikimai apspaudžiantys alkūnės sąnarį ir jį lengvai stabilizuojantys. Mūsų asortimente – elastiniai alkūnės įtvarai be specialių pagalvėlių ir su silikoninėmis pagalvėlėmis. Elastinis įtvaras vizualiai beveik nepastebimas, tad galėsite drąsiai dėvėti ir nejausti diskomforto.

Įtvarai lūžiams ir raiščių pažeidimams gydyti

Jei patyrėte lūžių ar raiščių pažeidimų, reabilitacijos laikotarpiui rinkitės patikimai alkūnę stabilizuojantį įtvarą, kuris apribos rankos judesius per alkūnę, riešą, bet nevaržys pirštų judesių. Jei reikia, toks įtvaras suteiks galimybę reguliuoti alkūnės sąnario amplitudę.

Kokybė, kuri gydo

Mūsų prekių kataloge internete bei klinikoje Vilniuje rasite Jums patogius ir tvirtus įtvarus iš patikimų bei įvertintų Europos gamintojų geromis kainomis. Gamintojus, kurių ortopedinę techniką įtraukiame į savo asortimentą, renkamės itin skrupulingai ir atsakingai, todėl Jums siūlome tik aukščiausios kokybės įtvarus alkūnei.
Kartais internetinėje parduotuvėje vyksta akcijos, prekėms taikomos nuolaidos.


Alkūnės įtvarų užsakymas internetu

Įtvarus galite pirkti ne tik fizinėje parduotuvėje, bet ir internetu. Prekės siųsti galime į bet kurį Lietuvos miestą: Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų, Marijampolę, Palangą ir kitus.

Judėkime į priekį kartu!

Pes Planus