Dovanų kuponas

Filtruoti pagal

Filtruoti pagal:
Pasirinkite gamintoją
more... less
Rodoma 1-3 iš 3 prekės(-ių)

Gimtadienis, Kalėdos ar bet kuri kita šventė, kai tenka laužyti galvą, ką padovanoti draugams ir artimiems žmonėms? Būkite originalūs ir mylimiausiems žmonėms padovanokite laisvę judėti nevaržomiems skausmo bei diskomforto!  Pasinaudoję šiuo dovanų kuponu jūsų artimieji ar draugai turės galimybę pasidaryti išsamų,STATINĮ EISENOS AR DINAMINĮ BĖGIMO TYRIMĄužsisakyti ORTOPEDINIUS VIDPADŽIUS sportui ar kasdieniniam naudojimui. 

Taip pat šio kupono turėtojas pagal poreikį galės pasirinkti ortopedinę avalynę, KINEZITERAPIJOS PRIEMONĘ ar bet kurį kitą jam tinkamiausią pirkinį iš viso mūsų turimo prekių asortimento. Puoselėkite savo ir artimųjų sveikatą rinkdamiesi dovanas Pes Planus!

Dovanų kuponus galite įsigyti 2 būdais:

I. Perkant elektroninėje  parduotuvėje:

1. Nusprendus įsigyti ELEKTRONINĮ dovanų kuponą jis,  į pirkimo metu nurodytą el.paštą, atsiunčiamas sekančią darbo dieną po sėkmingo apmokėjimo. Įsidėjus dovanų kuponą į prekių krepšelį renkantis pristatymo būdą pasirinkite „Atsiėmimas parduotuvėje" ir KOMENTARE parašykite – ELEKTRONINIS DOVANŲ KUPONAS.

2. Nusprendus  elektroninėje  parduotuvėje įsigyti FIZINĮ dovanų kuponą:

  Dovanų kuponą po sėkmingo apmokėjimo, galime atsiųsti:

- Jums ar dovanos gavėjui; 

- Į pašto skyrių;

- Į  Omnivos ar LP Express paštomatus.

Kurjeris kuponą pristato per 1-2 darbo dienas. Pristatymo mokestis ir terminas priklauso nuo pristatymo būdo pasirenkamo užsakymo metu.

Taip pat nemokamai kuponus galite atsiimti VILNIUJE:

Naugarduko  g. 98, Vilnius.  Darbo laikas: I-V 8:00 - 19:00, VI 10:00-14:00

II. Perkant  mūsų  fizinėje parduotuvėje:

esančioje adresu  Naugarduko  g. 98, Vilnius.  Darbo laikas: I-V 8:00 - 19:00, VI 10:00-14:00  Perkant dovanų kuponą galite mokėti grynaisiais arba mokėjimo kortele.


Jeigu iškilo klausimų skambinkite mums telefonu: +37068560010