Komforto avalynė

Filtruoti pagal

Filtruoti pagal:
Pasirinkite dydį
more... less
Pasirinkite gamintoją
more... less
Rodoma 1-21 iš 21 prekės(-ių)

Pasirinkus netinkamą avalynę, galima susidurti ne tik su pėdų nuospaudomis ar nemaloniu nuovargio jausmu kojose – netaisyklinga padėtis turi įtakos ir nugaros, sąnarių skausmams. Geriausias būdas viso to išvengti – pirkti patogią ir tolygiai svorį pėdose paskirstančią komforto avalynę.

„Pes planus“ parduotuvėje Vilniuje ar internetu siūlomi komforto batai moterims, vyrams ir vaikams tiks tiek kelionei, tiek darbui, tiek ilgam vaikščiojimui. Tiksliai pagal anatomišką pėdos formą pagaminti, itin patogūs batai optimaliai paskirsto krūvį visai pėdai, todėl sumažinamas diskomfortas priekinėje jos dalyje ir maksimaliai išvengiama didelių apkrovų nugarai bei sąnariams.

Čia rasite itin platų komforto batų asortimentą: nuo įvairių formų, stilių bei spalvų basučių ir šlepečių iki odinių, rudens ar žiemos sezonams skirtų aulinių. Visa parduotuvėje siūloma avalynė yra pasaulyje žinomų ir pripažintų batų gamintojų, tokių kaip Actiflex, Ortho ir pan., tad jei rūpinatės savo sveikata ir jums reikalinga patogi avalynė, kurie padės pamiršti kojų nuovargį ir leis mėgautis lengvu bei patogiu vaikščiojimu – rinkitės „Pes Planus“!

{image}

 

Judėkime į priekį kartu!

Pes Planus