Peties įtvarai

Filtruoti pagal

Filtruoti pagal:
Pasirinkite dydį
more... less
Pasirinkite gamintoją
more... less
Rodoma 1-5 iš 5 prekės(-ių)

Peties įtvaras turi būti dėvimas esant įvairaus tipo peties traumoms. Dažniausiai pasitaikančios traumos: išnirimai, plyšimai, patempimai, sumušimai. Pasitaiko ir netrauminių išnirimų, kurie paprastai pasireiškia minimaliai panaudojant kūno jėgą, pavyzdžiui, siekiant kokio nors daikto, lovoje verčiantis į kitą pusę. Pastarieji gali kamuoti itin laisvus sąnarius turinčius žmones. Na, o jei smarkiau patempėte raumenis ar turite itin skausmingą netrauminį išnirimą, taip pat vertėtų pasirūpinti papildomomis apsaugos priemonėmis, tokiomis kaip peties įtvarai.

Peties įtvaras apsaugo sąnarį sportuojant, peties įtvaras po operacijos bus reikšmingas efektyvesnei reabilitacijai. Ortopediniai peties įtvarai yra puikios priemonės gydant įvairaus pobūdžio ir sunkumo traumas, pavyzdžiui, lūžius, išnirimus, sumušimus, patempimus, padeda esant uždegimui, efektyviai malšina skausmą, tinka po operacijos.

Neopreninių įtvarų privalumai:

Kai kurie ortopediniai peties įtvarai gaminami iš neopreno. Ši medžiaga padeda palaikyti kūno temperatūrą, o tai gerina kraujo cirkuliaciją, mažina skausmą ir skatina gijimą. Neoprenui būdingas elastingumas, puiki šilumos izoliacija, todėl nešiodami tokį įtvarą jausitės komfortiškai. Neopreniniai įtvarai yra reguliuojami juostelėmis. Toks reguliavimo būdas leidžia patogiai jaustis su įtvaru bet kokioje padėtyje, suteikia papildomą prilaikymą ir apsaugą esant lengvoms bei vidutinio sunkumo raiščių traumoms. Įvairių traumų atvejais įtvaras skatina gijimo procesą, kadangi dėl jo yra malšinamas skausmas, uždegiminiai procesai ir t. t.

Itin platus gaminių pasirinkimas:

Tai neopreniniai peties įtvarai, raktikaulių įtvarai vaikams ir suaugusiems, įprasti bei paminkštinimą turintys rankos laikikliai ir mažesnių išmatavimų, spalvingi rankos laikikliai vaikams.

Po raktikaulio lūžio ar skilimo, esant krūtinės deformacijoms nepamainomi bus raktikaulio įtvarai. Pastarieji yra itin patogūs bei minkšti, pagaminti iš vandeniui atsparios medžiagos, tad maudantis duše neiškils poreikio įtvaro nusiimti.

Rankos laikikliai – ortopedinės priemonės, itin patikimai fiksuojančios alkūnės bei peties sąnarius. Toks peties-alkūnės įvaras, pagamintas iš kokybiškų medžiagų, leis išvengti diskomforto, jaustis patogiai.

Ortopediniai peties įtvarai vaikams pasižymi minkštumu bei itin dailiu, žaismingu dizainu, kas labai svarbu mažiesiems pacientams. Po peties sąnario išnirimo, tam tikrų lūžių, po operacijos labai padės peties įtvarai, stabilizuojantys peties sąnarį ir ranką.

Alkūnės įtvarai tinkami sportuojantiems: po krepšinio, tinklinio, rankinio traumų.

Kaina, kokybė, gamintojai

Peties sąnario įtvarai ir jų kaina priklauso nuo gamyboje naudojamų medžiagų, technologijų bei gamintojo. „Pes Planus“ klinikoje rasite produkcijos iš tokių Europos gamintojų kaip Sporlastic (Vokietija), Omnimed (Šveicarija) ir kt., kurie gali pasiūlyti nepriekaištingos kokybės ortopedinius gaminius. Tad kviečiame apsilankyti mūsų klinikoje Vilniuje ar peržiūrėti prekių katalogą internetu ir įsigyti Jums tinkamiausią prekę.

Kaip įsigyti?

Prekes galima įsigyti atvykus į fizinę parduotuvę Vilniuje. Tačiau ne problema, jeigu esate iš kito Lietuvos kampelio. Pristatymą vykdome į visus Lietuvos miestus: Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų, Marijampolę, Palangą ir t.t.

Judėkime į priekį kartu!

Pes Planus