Batų apsauga nuo užkulnio pradilimo

Batų apsauga nuo užkulnio pradilimo
Rekomenduojama:
  • kokybiškai  avalynės priežiūrai
HH-B
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

11,00 €

Sustiprintas lipnus pleistras klijuojamas batų užkulnio srityje ir taip apsaugo šią vietą nuo trinties. Tai patogus  būdas prailginti batų tarnavimo trukmę. Geriausiai veikia naudojant prevenciškai, tačiau galima naudoti ir jau esamų užkulnio skylučių taisymui.

Trainer Armor Heel Hole Preventer pleistrai yra pagaminti iš plonos, elastingos, bet labai patvarios medžiagos, kuri yra atspari dilimui, plyšimui ir veikia kaip sutvirtinimas, neleidžiantis pažeisti minkštos pagalvėlės vietos dėl kulno trinties. Pleistras apgaubia visą kulno sritį, suteikdamas apsaugą tiek šonuose, tiek gale. Pleaistrai yra labai ploni, todėl dėvėjimo metu jų nejausite ir nepastebėsite. 

Vienas dydis - tiks daugumai batų, kurių užkulnio sritis yra medžiaginė.

Matmenys 120 x 50 mm - jei reikia tam tikros formos, pleistrus pagal poreikį galima apkirpti aštriomis žirklėmis.

Pakuotėje - 2 vnt (1 pora).

Klijavimo instrukcija:

Kad būtų užtikrintas optimalus sukibimas, prieš klijuodami pleistrus įsitikinkite, kad jūsų avalynė yra sausa ir švari.

Po užklijavimo leiskite 24 valandas  priklijuotai apsaugai  gerai sukibti su batu.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).