Grupinė kineziterapija (Dovanų kuponas)

Grupinė kineziterapija (Dovanų kuponas)
Dovanų kuponas grupinei kineziterapijai 20€
20,00 €

Ortopedijos ir Kineziterapijos centre Pes Planus grupiniai kineziterapiniai užsiėmimai atliekami pagal specialiai sudarytas pratimų programas, kurios yra nuolat atnaujinamos bei pritaikomos individualiai atsižvelgiant į susidariusią grupę, prižiūrint specialisto kineziterapeuto. Užsiėmimai puikiai tinka pradedantiems sportuot, dirbantiems sėdimą ar stovimą darbą bei siekiantiems pagerinti savo fizinę būklę.

Užsiėmimo trukmė – 50 min., dirbame nedidelėje iki 8 asmenų grupėje su nuolatine kvalifikuoto kineziterapeuto priežiūra.

Grupinių užsiėmimų metu mokysimės pajusti ir kontroliuoti savo kūną, sieksime sustiprinti giliuosius bei paviršinius raumenis, ištempti ir atpalaiduoti sutrumpėjusias raumenų grandis, lavinti pusiausvyrą, koordinaciją bei mažinti raumeninį disbalansą kūne.

Grupinių užsiėmimų tipai:

- LAIKYSENOS GERINIMAS vaikams / paaugliams

- PĖDŲ MANKŠTA vaikams / paaugliams

- KŪNO MOBILUMO MANKŠTA suaugusiems

- VISO KŪNO STIPRINIMO TRENIRUOTĖ suaugusiems

 

 Dovanų kuponus galite įsigyti 3 būdais:

I. Perkant e.parduotuvėje. Dovanų kuponą, po sėkmingo apmokėjimo, galime atsiųsti:
- Jums, ar dovanos gavėjui; 
- į pašto skyrių;
- į  Omnivos ar LP Express paštomatus.
Kurjeris kuponą pristato per 1-2 darbo dienas. Pristatymo mokestis priklauso nuo pristatymo būdo pasirenkamo užsakymo metu.

Taip pat nemokamai kuponus galite atsiimti VILNIUJE:
Naugarduko  g. 98, Vilnius.  Darbo laikas: I-V 8:00 - 19:00, VI 10:00-14:00

IIĮsigyti  dovanų kuponą mūsų parduotuvėje dovanų kuponą galite mokėti grynaisiais arba mokėjimo kortele.

III. Nusprendus įsigyti Elektroninį dovanų kuponą jis  į pirkimo metu nurodytą el.paštą atsiunčiamas sekančią darbo dieną po sėkmingo apmokėjimo.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).