Pooperacinis ir pogimdyvinis pilvo diržas

Pooperacinis ir pogimdyvinis pilvo diržas
Rekomenduojama:
  • pooperacinis ir pogimdyvinis periodai.
Orthoteh (Bulgarija)
10105/S
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

47,00 €

Įtvaras pagamintas naudojant kvėpuojančią, elastingą, hipoalerginę medžiagą. Pooperacinis / pogimdyvinis pilvo diržas naudojamas siekiant sustiprinti pilvo priekinę sienelę. Diržas užtikrina subalansuotą spaudimą, prisitaiko prie kūno formų.  Velcro lipdukai padeda užtikrinti reikiamą diržo įtempimą ir prisitaikyti pasikeitus pilvo apimčiai. Plastikiniai šoniniai sustiprinimai suteike didesnį stabilumą ir neleidžia įtvarui garankščiuotis.

Dydis S M L XL XXL
Juosmens apimtis (cm) 66-78 78-90 90-105 105-120 120-135

 Įtvaro aukštis nugarinėje pusė 25cm. Priekinė įtvaro dalis gali būti reguliuojama 20-30cm.

Įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).