Plaštakos ir dilbio treniruoklis AIREX

Plaštakos ir dilbio treniruoklis AIREX
Rekomenduojama:
  • reabilitacijos metu
  • po insulto
  • esant riešo tuneliniam sindromui
  • po plaštakos bei dilbio kaulų lūžių.
S50100
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

6,00 €

 AIREX treniruoklis yra skirtas plaštakos ir dilbio raumenų treniravimui

Naudojant AIREX treniruoklį galima atlikti:

Izometrinius pratimus (spaudimas, kuomet vyksta raumens įsitempimas, bet judesio nėra). Šių pratimų atlikimas nėra sudėtingas, tačiau jie yra naudingi, nes didinamas raumenų tonusas bei raumenų jėga, suaktyvinamos raumens funkcijos. Puikiai tinkamas esant tiek neurologiniams sutrikimams, tiek potrauminei reabilitacijai.Tai puiki pagalbinė priemonė po insulto rankos raumenų jėgos didinimui bei funkcijos atgavimui taip pat po dilbio kaulų lūžių, alkūnės sąnario operacijų, esant alkūnės sąnario artritui, artrozei, riešo tuneliniam sindromui, plaštakos sąnarių ligoms ir kt.

Treniruoklis yra minkštas ir patogus, o dėl specialių gamybos technologijų visiškai nekaupia nešvarumų ir lengvai prižiūrimas.

 

 

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).