Šildantis/šaldantis kompresas

Šildantis/šaldantis kompresas
Rekomenduojama:
  • šalčio ir šilumos terapijai
04-3531
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

10,00 €

Daugkartinio naudojimo kompresas tinka tiek šilumos ir šalčio gydymui. Jis gali būti naudojamas kaip pirmoji pagalba esant hematomoms, mėlynėms, patempimams, sužalojimams. Priklausomai nuo skausmo tipo, jis naudojamas karštas arba šaltas. Kompresas ilgą laiką išlaiko norimą temperatūrą.
Šalčio terapija taikoma esant dantų ar galvos skausmams, nedideliems sužalojimams, mėlynių prevencijai, esant nudegimams, silpnam kraujavimui, vabzdžių įkandimams.

Naudojimas:
1. Įdėti gaminį į šaldymo kamerą 2 val.
2. Pridėti prie pažeistos vietos, siekiant išvengti odos pažeidimo, papildomai įvynioti kompresą į rankšluostį ar medžiaginį užvalkalą.
3. Po naudojimo, prieš sekantį naudojimą, įdėti 1 val. į šaldymo kamerą.

Šilumos terapija taikoma esant nugaros skausmams, raumenų ir sąnarių skausmams, sąnarių sustingimo mažinimui.

Naudojimas:
1. Pašildyti mikrobangų krosnelėje (800 W) apie 50 sek.
2. Išimti, patikrinti temperatūrą.
3. Norint pasiekti optimalią temperatūrą pakartokite veiksmą (pašildyti mikrobangų krosnelėje ir ištraukti) kelis kartus, patikrinant kompreso temperatūrą kas 10 sek.
4. Pridėti prie odos, siekiant išvengti odos pažeidimo, papildomai įvynioti kompresą į rankšluostį ar medžiaginį užvalkalą.
5. Nešildyti kompreso ilgiau nei 80 sek., kadangi perkaitimas gali sugadinti gaminį.

SVARBU! Laikyti ant pažeistos vietos ne ilgiau nei 20 minučių, po 20 minučių pertraukos galima pakartoti procedūrą.

Danga: 100% poliesteris.

Dydis: 27x13 cm
Gelis: išgrynintas vanduo, natrio poliakrilatas, glicerinas, natrio karboksimetilceliuliozė.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).