Thera-band fascijos masažuoklis su rankenom

Thera-band fascijos masažuoklis su rankenom
Rekomenduojama:
  • raumenų fascijos įtampai mažinti
  • giluminiam audinių masažui
Theraband (JAV)
12010
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

25,00 €

TheraBand" masažinis volelis - tai priemonė, skirta raumenų fascijos įtampai mažinti ir giluminiam audinių masažui. Unikali paviršiaus konstrukcija užtikrina tiek paviršinį, tiek giluminį audinių poveikį ir suteikia "tradicinio" masažo pojūtį. Multifunkcinio naudojimo rankenos skirtos miofascijų ir trigerinių taškų atpalaidavimui. Naudojant šią priemonę gerėja kraujotaka, kas savo ruožtu didina raumenų lankstumą ir judesių amplitudę.

Volelis pagamintas iš atsparios latex-free termoplastinės medžiagos, kuri lengvai prižiūrima ir skirta ilgalaikiam naudojimui. Rinkinyje yra detali naudojimo instrukcija keliomis kalbomis, skirta tiek profesionalams, tiek pradedantiems naudotojams.

Volelio ilgis su rankenomis: 55cm 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).