Gehwol Kietos odos kremas med CALLUS cream

Gehwol Kietos odos kremas  med CALLUS cream
Rekomenduojama:
  • esant odos sukietėjimams.
Gehwol (Vokietija)
WG1141205
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

13,00 €

Kietos odos kremas GEHWOL med Callus cream pašalina nemalonius odos sukietėjimus per 28 dienas („ProDERM“ studija 2010/01). Sudėtyje esantis koncentruotas šlapalas, kurio poveikį sustiprina glicerinas ir alantoinas, susilpnina kietos odos tarpląstelinius ryšius. Intensyvus kremo poveikis iškart suminkština odos suragėjimus, o ilgalaikį poveikį pastebėsite naudodami kremą kelias dienas. Normali odos būsena atstatoma per 28 dienas. Lipidai stiprina ir apsaugo, šilko ekstraktas sulaiko drėgmę ir švelnina odą. Patikrintas dermatologų. Tinka diabetikams.

83 % naudotojų pastebėjo, kad po 28 dienų sukietėjusios odos tepimo šiuo kremu šie visiškai išnyko ir padų odos raginis sluoksnis tapo normalus; odos ultragarsiniai matavimai prieš testus ir po jų šiuos teiginius patvirtino – 96 % raginio odos sluoksnio išnyko.

Talpa 75 ml

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).