Vidpadžiai diabetinei pėdai

Vidpadžiai diabetinei pėdai
Rekomenduojama:
  • Diabetu sergantiems žmonėms, kurie turi pėdų jautrumo problemas. 
  • Padeda sumažinti trintį, apsaugo pėdas nuo sužeidimų ir sukuria pakankamą amortizaciją, kad būtų išvengta pėdų žaizdų, nutrynimų ir opų atsiradimo.

SVARBU: IOV naudojimo ir priežiūros instrukciją rasite čia.

IV-DP
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

 Vidpadžiai skirti žmonės sergantiems diabetu nuo kitų vidpadžių skiriasi tuo, kad yra daug minkštesni. Jie gaminami "sluoksniavimo" būdu. Pirmas sluoksnis užtikrina švelnų pėdos ir jos skliautų prilaikymą. Antras medžiagos sluoksnis turi „atmintinių“ savybių ir saugo pėdą nuo trinties bei nuospaudų susidarymo. Jeigu žmogus jau turi susidariusių opų ar žaizdų, vidpadis išformuojamas taip, kad kuo mažiau dirgintų pažeistas vietas bei leistų jums komfortiškai judėti.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).