Vidpadis po dalinės pėdos amputacijos

Vidpadis po dalinės pėdos amputacijos
Rekomenduojama:
  • Po dalinės pėdos amputacijos, siekiantiems atkurti ir palaikyti pėdos struktūrą.
  • Vidpadis kuriamas individualiai pagal pėdos formą ir palaiko pėdos struktūrą. Taip pat padeda sumažinti spaudimą ant pėdos, kurios dalis buvo amputuota, ir pagerinti bendrą pėdos funkcionalumą.

SVARBU: IOV naudojimo ir priežiūros instrukciją rasite čia.

IV-A
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

 Po dalinės pėdos amputacijos žmonėms dažnai būna sunku savarankiškai judėti, nes sumažėja pėdos atramos plotas, sutrinka pusiausvyra, eisena darosi netaisyklingas. Pakitusi eisena gali įtakoti ir kitų sąnarių, tokių kaip kelių, klubų ir stuburo veiklą bei deformacijas – šios vietos darosi skausmingos. Siekiant sumažinti amputacijos pasekmes iki minimumo yra gaminami specialūs vidpadžiai, skirti dėvėti po dalinės pėdos amputacijos. Atsižvelgiant į jūsų pėdos struktūrą yra daromas kojos įspaudas ir suformuojamas lengvas, bet tvirtas vidpadis, kuris jau turi dirbtinai suformuotus pėdos skliautus, kad užtikrintų kuo stabilesnę ir patogesnę eiseną, bei sustabdytų kitų sąnarių pakenkimus. Vidpadžio dydis daromas kuo panašesnis į sveikąją koją, todėl galima nešioti su paprasta kasdienine avalyne

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).