Jason Markk priežiūros rinkinys avalynei

Jason Markk  priežiūros rinkinys avalynei
Rekomenduojama:
  • kokybiškai avalynės  priežiūrai
Jason Markk (JAV)
JM300130-1201
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

22,00 €

Rinkinį sudaro skysta valymo priemonė  Premium Deep Cleaning ir Jason Markk Standart Cleaning Brush batų valymo šepetys.

Naudojimo instrukcija:

  • Sausu šepetėliu pašalinkite bet kokį purvą.
  • Įmerkite šepetį į dubenį su vandeniu. Ant šepetėlio užtepkite nedidelį kiekį tirpalo.
  • Šveiskite medžiagą, kad susidarytų putų.
  • Nuvalykite mikropluošto rankšluosčiu.
  • Jei reikia, pakartokite veiksmus. Nedžiovinkite arti ar ant šilumos šaltinių.

Talpa: 118ml

Valydami aukščiausios kokybės odą, zomšą, medvilnę ir kitas švelnias medžiagas būkite itin atsargūs. Delikačioms medžaigoms   rekomenduojame naudoti mūsų "Premium" batų valymo šepetį.

Nerekomenduojame valyti dažytos odos. Ypač atsargiai valykite dažytą zomšą, nes tikėtina, kad jos spalva gali išblukti dėl bet kokio sąlyčio su vandeniu

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).