Naktinė kojinė plantarinio fascito gydymui

Naktinė kojinė plantarinio fascito gydymui
Rekomenduojama:
  • plantarinis fasciitas.
Mediroyal (Švedija)
NPF8-S
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

37,00 €

          Plantariniam fasciitui yra būdingas skausmas, kuris plinta pėdos padu nuo kulno iki pirštakaulių ir jis gali tęstis net keletą mėnesių. Yra pastebėta, kad  fiziniai pratimai, vidpadžių naudojimas, bei naktiniai įtvarai, naudojant kompleksiškai, veiksmingai mažina pėdos skausmus. Švedų gamintojas „Mediroyal“ sukūrė specialias kojinės, kurios ištempia pėdos fasciją ir yra skirtos naudoti naktį. Kojinės priekyje yra pritvirtintas diržas su kabliuku ir kilpa, kurie leidžia prisitaikyti įtvarą individualiai, o viršutinėje kojinių dalyje esantis diržas naudojamas kojinių tvirtinimui ir neleidžia joms slinkti žemyn. Ši kojinė turi neslidų paviršių, leidžiantį ,esant reikalui, saugiai vaikščioti.
             Įtvaras turi būti uždėtas taip, kad čiurna būtų sulenkta mažiausiai 90 ° kampu (rekomenduotina 80 ° kampas). Svarbu atkreipti dėmesį, kad pirštai būtų užriesti į viršų nes tik tokioje padėtyje pado fascija yra labiausiai ištempiama.

Dydis S/M L/XL
Batų dydis 35-40 41-46

Įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).