Anatomiškai išformuotas kaklo įtvaras

Anatomiškai išformuotas kaklo įtvaras
Rekomenduojama:
  • kaklinės stuburo dalies iškrypimas
  • kaklo raiščių patempimas
  • ūmus ar lėtinis kaklinės stuburo dalies skausmo sindromas
  • būklė po stuburo kaklinės dalies lūžio
  • tarpslankstelinio disko operacijos
  • stuburo smegenų kraujotakos nepakankamumas (Vertigo)
  • Cervicobrachialinis sindromas - dėl kaklinės stuburo dalies problemų skausmas ir sustingimas pasireiškia pečių juostoje bei rankose.
02735-0/0
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

32,00 €

Anatomiškai išformuotas, specialia velcro juosta reguliuojamas įtvaras yra itin patogus, puikiai priglunda prie kaklo ir suteikia jam stabilumo. Įtvaro sudėtyje esanti kvėpuojanti medžiaga maloniai šildo, todėl yra atpalaiduojami kaklo raumenys.

 

Dydis

S

M

L

XL

XXL

Kaklo apimtis(cm)

35-50

35-50

35-50

35-50

35-50

Kaklo aukštis(cm)

4,5

6,5

7,5

9

11

KAIP PASIRINKTI TINKAMĄ KAKLO ĮTVARĄ?

Pasirenkant kaklo įtvarą svarbu išmatuoti kaklo apimtį ir aukštį tam, kad kaklo įtvaras pilnai atliktų savo funkciją. Išmatavę kaklo apimtį, sužinosite kokio ilgio įtvaras reikalingas, o pagal kaklo aukštį atitinkamai pasirinksite jums tinkamiausią įtvaro aukštį.Kaklo aukštis matuojamas nuo žandikaulio apačios iki raktikaulio viršaus. Kadangi kaklo įtvaras reguliuojamas velcro lipduku, įtvaro ilgį galima reguliuoti +-4cm.

Kaklo įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kaklo įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).