Mediroyal čiurnos įtvaras su papildomomis juostomis

Mediroyal čiurnos įtvaras su papildomomis  juostomis
Rekomenduojama:
  • čiurnos sąnario uždegimas ar patinimas
  • artritas / artrozė
  • sąnario nestabilumas
  • raiščių silpnumas
  • raiščių ar sausgyslių patempimas
  • plyšimas
  • raumenų uždegimas
  • potrauminis ar pooperacinis gydymas.
Mediroyal (Švedija)
MR5402-03
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

49,00 €

Tai tekstilinis, kompresinis čiurnos įtvaras  pagamintas iš orui laidžios medžiagos, gerai išgarina drėgmę, leidžia odai kvėpuoti, todėl dėvint įtvarą išvengiama prakaitavimo ir diskomforto. Įtvaras turi tris skirtingas kompresijos zonas, didžiausias spaudimas yra ties sąnariu, o aplink jį mažesnės kompresijos zonos. Šios įtvaro savybės padeda sumažinti tinimą, o papildomi dirželiai suteikia papildomą stabilumą čiurnos sąnariui. 

Dydis XS S M L XL XXL
Čiurnos apimtis(cm) 17-19 19-21 21-23 23-25 25-27 27-29

 

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).