Pėdos - kulkšnies įtvaras Ypsilon® Flow

Pėdos - kulkšnies įtvaras  Ypsilon® Flow
Rekomenduojama:
  •  krentanti pėda esant šiems susirgimams: insultas, išsėtinė sklerozė,  poliomielito sindromas, raumenų distrofija, nugaros smegenų pažeidimai, trauminiai galvos smegenų pažeidimai, Guillian-Barre sindromas, Charcot-Marie-Tooth, mielomeningocelė, neuropatija, cerebrinis paralyžius. 
Allard (Švedija)
Ypsilon® Flow
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Švedų kompanijos Camp Scandinavia AB Allard  Group sukurti  ir nuolat tobulinami produktai tūkstančiams žmonių  padeda  gyventi aktyvesnį gyvenimą. 

Gamintojo sukurtas Ypsilon® Flow įtvaras  skirtas aktyviems pacientams, kuriems reikalingas tik pėdos palaikymas. Jis sukurtas taip, kad užtikrintų optimalų judesių diapazoną ir neribotų įprastos veiklos. Šie, iš anglies pluošto pagaminti įvarai yra lengvi, ploni ir beveik nepastebimi dėvint kelines. Ypsilon® Flow  užima mažai vietos bate ir dėl savo unikalios konstrukcijos puikiai palaiko pėdą ir tuo pačiu nespaudžia blauzdos raumenų. Naudojant šį įtvarą blauzdos raumenys dirba aktyviau, nei naudojant kitus gamintojo sukurtus produktus. Tačiau kuris iš įtvarų bus tinkamiausias konkrečiai  Jums, konsultacijos metu įvertinęs  pažeidimus ir  poreikį, nustatys ir parinks ortopedas technologas.

Įtvaras skirtas naudoti esant krentančiai pėdai kuri atsirado šių susirgimų pasekoje: insultas, išsėtinė sklerozė,  poliomielito sindromas, raumenų distrofija, nugaros smegenų pažeidimai, trauminiai galvos smegenų pažeidimai, Guillian-Barre sindromas, Charcot-Marie-Tooth, mielomeningocele, neuropatija ar cerebrinis paralyžius. 

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).