Pėdos - kulkšnies įtvaras ToeOFF®

Pėdos - kulkšnies įtvaras ToeOFF®
Rekomenduojama:
  •  krentanti pėda esant šiems susirgimams: insultui, išsėtinei sklerozei, po poliomielito, raumenų distrofijos, nugaros smegenų traumos, galvos smegenų traumos, Guillian-Barre sindromui, Charcot-Marie-Tooth, mielomeningocelei, neuropatijai arba cerebriniam  paralyžiui. Jie taip pat gali padėti vaikščioti esant tokioms ligoms, kaip užpakalinės tibialinės sausgyslės disfunkcijai ir pirštų amputacijai.
Allard (Švedija)
ToeOFF®
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Švedų kompanijos Camp Scandinavia AB Allard  Group sukurti  ir nuolat tobulinami produktai tūkstančiams žmonių  padeda  gyventi aktyvesnį gyvenimą. Vienas iš tokių yra pėdos –kulkšnies įtvaras ToeOFF®. 

Gamintojas gamina kelias Toe Off versijas: ToeOFF® 2.0, ToeOFF® 2½, ToeOFF®Flow 2½, ToeOFF® Short. Jie tarpusavyje skiriasi pločiu, aukščiu, storiu pirštų ar kulno dalyje ir pan. Kuris iš jų bus tinkamiausias konkrečiai  Jums, konsultacijos metu įvertinęs  pažeidimus ir  poreikį, nustatys ir parinks ortopedas technologas.

Įtvaras skirtas naudoti esant krentančiai pėdai esant šiems susirgimams: insultui, išsėtinei sklerozei, po poliomielito, raumenų distrofijos, nugaros smegenų traumos, galvos smegenų traumos, Guillian-Barre sindromui, Charcot-Marie-Tooth, mielomeningocelei, neuropatijai arba cerebriniam  paralyžiui. Jie taip pat gali padėti vaikščioti esant tokioms ligoms, kaip užpakalinės tibialinės sausgyslės disfunkcijai ir pirštų amputacijai.

ToeOFF® įtvarai  pagaminti naudojant anglies pluoštą. Šie modeliai apgaubia priekinę blauzdos dalį ir tokiu būdu yra išvengiama spaudimo į blauzdos raumenis ir Achilo sausgyslę. Šoninė įtvaro atrama yra išorinėje pėdos pusėje kas užtikrina  stabilumą bei funkcionalumą, toks sprendimas netrukdo naudoti du įtvarus vienu metu abiems kojoms. Jie yra ypatingai lengvi, ploni ir beveik nepastebimi dėvint kelines. Dėl unikalios pėdos formos įtvaras padeda sukurti dinamiškesnį ir funkcionalesnį eisenos modelį. Pėdos plokštelės plonumas ir galimybė ją apkirpti dažnai padeda išvengti poreikio avėti didesnius batus. Įtvaras tvirtinamas specialiomis paminkštintomis blauzdos juostomis.

Esant poreikiui  yra gaminami ir individualūs Toe Off įtvarai. 

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).