Pėdos - kulkšnies įtvaras NAVIGAIT™

Pėdos - kulkšnies įtvaras NAVIGAIT™
Rekomenduojama:
  • Krentanti pėda esant šiems susirgimams: insultas, išsėtinė sklerozė, poliomielito sindromas, nugaros smegenų trauma.
Allard (Švedija)
284100011
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

101,00 €

NAVIGAIT™ - puiki alternatyva anglies pluošto ar kitiems plastikiniams įtvarams  tiems pacientams, kuriems yra diagnozuota krentanti pėda ( be kitų papildomų deformacijų). NAVIGAIT™ beveik neužima vietos bate ir gerai palaiko pėdą. Paminkštinta plastikinė įtvaro dalis  patogiai apgaubia blauzdą ir  prie kojos yra tvirtinama velcro juostomis, o papildomas, priekinėje įtvaro dalyje esantis  kabliukas,  yra tvirtinamas  prie  avimo bato raištelių. Tokios konstrukcijos įtvarą  galima lengvai prisitaikyti prie konkrečių naudotojo poreikių. Įtvaro paminkštinimą galima skalbti. 

Įtvaro dydis S/M L/XL
Įtvaro aukštis ( cm) 27,5 31,5

Gamintojas taip pat yra sukūręs ir įtvaro priedą, NaviGAIT 4-Foot - tai pėdos priekinės dalies mova, kurios pagalba   NaviGAIT  galėsite naudoti be batų arba batus be raištelių (pvz., sandalus).

Daugiau informacijos apie  NaviGAIT 4-Foot rasite  čia:

Kontraindikacijos:  NAVIGAIT™ nerekomenduojame naudoti pacientams, kuriems pasireiškia spastika arba didelė edema.

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).