Individualūs koreguojantys vidpadžiai esant metatarsalgijai

Individualūs koreguojantys vidpadžiai esant metatarsalgijai
Rekomenduojama:
  • Turintiems metatarsalgijos problemą (pėdos priekinės dalies skausmams).
  • Siekiantiems sumažinti skausmą ir spaudimą priekinėje pėdos dalyje. (nuimti apkrovas tenkančias 2-4 padikauliams).
  • Vidpadžiai sukuria papildomą palaikymą ir amortizaciją, kad sumažintų spaudimą ir skausmą šioje srityje.

SVARBU: IOV naudojimo ir priežiūros instrukciją rasite čia.

IV-K(M)
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Metatarsalgija tai priekinės pėdos dalies neapibrėžtas skausmas. Ši liga dažniau pasireiškia moterims nei vyrams ir atsiranda dėl netinkamo apkrovų paskirstymo pėdai, kurį gali įtakoti dažnos pėdos traumos, sportas (pvz: bėgimas ristele, lauko tenisas) viršsvoris, skersinė plokščiapėdystė, siaura avalynė ir aukštakulniai bei mortono neuroma. Jaučiamas padikaulio sausgyslių pertempimas, dirginimas, susidaro nuospaudos bei skausmingi taškai, kurie veda prie kaulinių struktūrų deformacijų.

Padukai tolygiau paskirsto svorį, atkuria biomechaninį krūvio balansą, formuodami skersinį pėdos skliautą  mažina skausmus bei deginimo jausmą priekinėje pėdos dalyje, suteikia kojoms lengvumo. Vidpadžiai ypatingi tuo, kad turi dvi amortizuojančias plastikines juosteles, kurios išformavus pagal jūsų pėdą sudaro  pagrindinę atramą vidinėje ir išorinėje pėdos dalyse, taip nukraunant antrą, trečią ir ketvirtą pirštus.

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).