Cilindro formos pagalvėlė universaliam naudojimui

Cilindro formos pagalvėlė universaliam naudojimui
Rekomenduojama:
  • lengvas skausmas ir raumenų įtampa kaklinės stuburo dalies srityje
  • esant neteisingai laikysenai sėdint.
03-4931
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

21,00 €

Pagalvėlė padeda išlaikyti optimalią kaklo padėtį ir atpalaiduoja kaklo apykaklės zonos raumenis miego ir poilsio metu. Puikiai tinka kelionėms kaip atrama galvai. Užtikrina taisyklingą laikyseną, pašalina kaklo raumenų įtampą, todėl išvengiama galvos skausmų. Dėl savo formos ji gali būti naudojama  apatinių galūnių atpalaidavimui taip pat suteikia patogią padėtį stuburo juosmeninei daliai.

Specialus tvirtinimo dirželis leidžia individualiai nustatyti pagalvėlės padėtį ir pritvirtinti ją prie sėdynės. Naudojant šio tipo pagalvę pasiekiamas toks poveikis: palaikoma fiziologiškai taisyklinga galvos ir kaklo padėtis miego ir poilsio metu.

Dėl "Memoryform" putplasčio gebėjimo prisitaikyti prie kūno, o paskui grįžti į pradinę būseną, jis yra universalus ir pasižymi daugeliu puikių savybių:
• reaguoja į temperatūrą ir svorį;
• sumažina spaudimą jautriose vietose;
• prisitaiko prie natūralių kūno linijų;
• tinka alergiškiems žmonėms - šiose pagalvėse nesikaupia dulkių erkutės.Pagalvės dydis: 44 x24 x 11cm

Pagalvės pagrindas: 100 % viskoelastinės poliuretano putos (Memoryform),
Tankis: 55kg/m3 – MINKŠTA
Dydis: 12 cm / 27 cm
Užvalkalas: 75 % medvilnė, 25 % poliesteris; nuimamas aksominis užvalkalas su užsegamu dirželiu.

Išpakavus pagalvę rekomenduojama ją vėdinti 24 valandas.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).