Orui pralaidi ortopedinė pagalvė vaikams

Orui pralaidi ortopedinė pagalvė vaikams
Rekomenduojama:
  • patogiam ir netrikdomam miegui
  • optimaliai miego padėčiai užtikrinti.
03-9226
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

34,00 €

Ši pagalvė sukurta vaikams, kad jiems būtų suteikta reikiama atrama miegant. Tiek dydis, tiek aukštis pritaikyti mažam naudotojų ūgiui. Teisinga viršutinio segmento padėtis įtakoja taisyklingą viso stuburo padėtį. Tai neleidžia jam deformuotis ir palaiko tinkamą augimą. Vaikiška pagalvė dar labiau sumažina raumenų įtampą kaklo srityje, todėl kūnas gali visiškai atsipalaiduoti. Žemas pagalvės profilis padeda išlaikyti galvą, kaklą ir stuburą vienoje linijoje, skatina harmoningą vaiko kūno augimą ir vystymąsi.

Dėl "Memoryform" putų gebėjimo prisitaikyti prie kūno, o paskui grįžti į pradinę būseną, jis yra universalus ir pasižymi daugeliu puikių savybių:

• reaguoja į temperatūrą ir svorį;
• sumažina kaklo ir nugaros įtampą;
• suteikia komfortą ir atsipalaidavimą miego metu;
• palaiko taisyklingą stuburo padėtį;
• perforacijų dėka optimaliai cirkuliuoja oras;
• tinka alergiškiems vaikams - šiose pagalvėse nesikaupia dulkių erkutės.

Pagalvė rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.

Kontraindikacijos:
• sergantys sunkia stuburo kaklo liga arba sunkiais sužalojimais, prieš naudodami pirmą kartą, turėtų pasitarti su gydytoju arba kineziterapeutu.
• alergija gamyboje naudojamoms medžiagoms.

Pagalvės dydis: 50x30x5,5cm
Pagalvės pagrindas:100% viskoelastinės poliuretano putos su ventiliacijos angomis
Tankis: 45kg/m3 -MINKŠTA
Užvalkalas: užsegamas užtrauktuku: 30% bambukas, 70% poliesteris
Vidinis užvalkalas:100% poliesteris


Priežiūra: Poliuretano putų skalbti negalima. Išorinis užvalkalas yra nuimamas ir gali būti skalbiamas 30 °C / 86 °C.

Išpakavus pagalvę rekomenduojama ją vėdinti 24 valandas.

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).