Atrama nugarai SHAPE&REST

Atrama nugarai  SHAPE&REST
Rekomenduojama:
  • Puikiai tinka ilgai sėdint
  • Lengvas krūtinės ląstos apatinės dalies, juosmens ir kryžkaulio srities skausmas, susijęs su nesugebėjimu išlaikyti taisyklingą laikyseną sėdint.

03-9416
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

37,00 €

Iš atminties putų pagaminta "Qmed Shape&Rest" juosmens atrama sukurta žmonėms, kurie ilgai sėdi prie darbo stalo. Ergonomiškas atramos kontūras palaiko fiziologinę juosmens lordozę, stabilizuoja stuburą nuo krūtinės ląstos apačios iki kryžkaulio srities. Dėl to  gerokai sumažina raumenų įtampą ir nugaros skausmus, kurie yra dažna biurų darbuotojų problema. 

Naudojant atminties putas užtikrinama, kad atrama puikiai prisitaiko prie individualios naudotojo kūno formos, tolygiai paskirsto svorį ir sumažina spaudimo taškus. Tai labai svarbu siekiant išvengti įtampos ir pagerinti sėdėjimo komfortą. "Qmed Shape&Rest" juosmens atrama tvirtinasi juostele prie kėdės atlošo ir yra suderinama su daugeliu biuro kėdžių, 

Sudėtis:

Pagalvė:100% poliuretano putos

Užvalkalas:100% poliesteris

Dydis: 45x41x10,5 cm

Tankis: 55 kg/m3

Priežiūra: Atminties putų negalima skalbti. Išorinis pagalvės užvalkalas yra nuimamas ir gali būti skalbiamas ne aukštesnėje kaip 30°C / 86°F temperatūroje. Išėmus pagalvę iš pakuotės, dėl transportavimo būdo gali būti jaučiamas "gamyklos kvapas". Kad jis išnyktų, prieš pirmą kartą naudodami pagalvę tiesiog išvėdinkite.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).