Pirštų skyriklis pavargusioms pėdoms

Pirštų skyriklis pavargusioms pėdoms
Rekomenduojama:
  • pėdos pirštų atpalaidavimui ir korekcijai
F-00017-01B
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

6,50 €

Kojų pirštų skyriklis pagamintas iš minkšto, elastingo ir švelnaus gelio. Jį rekomenduojama naudoti po ilgos kelionės ar darbo dienos  norint pagerinti kraujo apytaką, pratempti raiščius bei grąžinti pirštus į natūralią padėtį. 

Ergonomiškas dizainas su šoniniais laikikliais užtikrina, kad priemonė gerai laikysis ant pėdos.

 Priemonę galima skalbti.

Informuojame, kad šios prekės higienos sumetimais grąžinti negalima.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).