Vyriški vidpadžiai klasikinei avalynei

Vyriški vidpadžiai klasikinei avalynei
Rekomenduojama:
  • esant plokščiapėdystei
  • pėdos skausmams( metatatrsalgijai)
Schein (Vokietija)
987410-000/42
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

85,00 €

Daug vaikštant ar dirbant stovimą darbą pradeda varginti nuolatiniai pėdų skausmai, atsiranda pėdos raumenų silpnumas, nusileidžia pėdos išilginis ir skersinis skliautai, pertempiama plantarinė fascija, atsiranda kulno pentinų deformacija ir pėdų skausmas, vargina nuolatinis kelių ir nugaros maudimas, o dėl padidėjusios kojų venų apkrovos pradeda tinti kojos. NovaPed vidpadžiai tolygiai paskirsto pėdoms tenkančias apkrovas, apsaugo nuo kojų ir stuburo skausmų, suteikia optimalų komforto jausmą. Šie vidpadžiai yra ploni, todėl juos paprasta įdėti į batus. Juos naudojant net ir nepatogi avalynė taps patogia ir “sveika”. Vidpadis padengtas aukštos kokybės mikropluošto danga, kuri slopina blogą kvapą ir mažina prakaitavimą. Nova PED business vidpadžiai gali būti gaminami ir pagal individualų užsakymą.

Naudojant vidpadžius klasikinei avalynei:
• amortizuojami smūgiai;
• atkuriama taisyklinga pėdos biomechanika;
• mažinamas pėdų skausmas ir nuovargis;
• tinkamai paskirstomas pėdoms tenkantis krūvis;
• mažinamas kojų tinimas;
• išvengiama pėdų pronacijos;
• išvengiama nuospaudų;

Vidpadžių dydžiai 40-48.

Informacija:
Visi standartiniai vidpadžiai turi ilgio rezervą ( taip gaminama dėl avalynės įvairovės).Todėl , jei vidpadžiai netelpa į avalynę, reikia išimti gamyklinį vidpadį iš bato ir pagal jį apkirpti įsigyto vidpadžio priekinę dalį.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).