Individualūs vidpadžiai sportui

Individualūs vidpadžiai sportui
Rekomenduojama:
  • Aktyviai sportuojantiems, norintiems sumažinti traumų riziką, pėdų skausmus.
  • Vidpadžiai padeda palaikyti pėdų, čiurnų stabilumą ir yra gaminami iš specialių medžiagų, kurios absorbuoja smūgius ir suteikia stabilumą sportuojant. 

*Vidpadžiai pritaikomi individualiai atsižvelgiant į sporto rūšį (Tenisas, futbolas, krepšinis, bėgimas ir kt.).

SVARBU: IOV naudojimo ir priežiūros instrukciją rasite čia.

IV-S
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Sporto metu labai intensyviai dirba ne tik kūno raumenynas, bet ir kitos struktūros, tokios kaip stuburas ar pėda, kurią mes dažnai pamirštame. Dėl didelio krūvio ir intensyvumo pėdos raumenynas pervargsta - atsiranda nuospaudos, keičiasi pėdos anatominė struktūra, čiurnos darosi skausmingos, gali atsirasti kaulinių deformacijų. Siekiant to išvengti labai svarbu tinkama avalynė ir vidpadžiai. Norint geriausio rezultato ir komforto yra gaminami individualūs vidpadžiai sportui, kurie ne tik visiškai atitinka jūsų pėdos struktūrą, suteikia reikalingą prilaikymą, bet ir atskirai pritaikomi  jūsų sporto šakai.   

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).