Elastinis kelio įtvaras DYNAMIC su šoniniais metaliniais sutvirtinimais

  • -54,00 €
Elastinis kelio įtvaras DYNAMIC su šoniniais metaliniais sutvirtinimais
Rekomenduojama:
  • po traumų ar operacinio gydymo
  • kelio sąnario nestabilumas
  • kelio sąnario raiščių laisvumas
  • kelio sąnario raiščių patempimas ar plyšimas
  • artrozė ar artritas
  • menisko plyšimas
Omnimed (Šveicarija)
SX52101/XS
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

142,00 €
88,00 € Sutaupote 54,00 €

Tai aukštos kokybės medicininis įtvaras pagamintas naudojant 3 D mezgimo technologiją, kurios dėka įtvarai anatomiškai prisitaiko prie imobilizuojamos galūnės. Kompresija ir integruotos silikono pagalvėlės suteikia masažinį efektą, aktyvina kraujotaką, pagerėja limfodrenažas, todėl mažėja skausmas ir tinimas. Išimami šoniniai metaliniai lankstai suteikia stabilumą kai reikia ypatingos fiksacijos. Papildomai integruoti juosiantys diržai dar labiau sutvirtina ir fiksuoja kelio sąnarį. Tinka dešinei ir kairei pusei. Šios klasės dinaminiai įtvarai puikiai tinka sportuojant bei patogūs dėvėti visą dieną, nesudaro raukšlių ir neslysta.

 

Dydis XS S M L XL XXL
Apimtis po keliu(12cm) 28-31 31-34 34-37 37-40 40-43 43-46
Apimtis virš kelio(14cm) 38-41 41-44 44-47 47-50 50-53 53-56

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).