Mediroyal kelio įtvaras atvira girnele ARX

Mediroyal kelio įtvaras atvira girnele ARX
Rekomenduojama:
  • po nestipraus kelio patempimo
  • esant nedideliam nestabilumui
  • patinimui
  • osteoartritui.
Mediroyal (Švedija)
ARX302-S
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

54,00 €

Anatomiškai išformuotas kelio įtvaras vidutiniškai imobilizuoja girnelę ir kelio sąnarį. Šoniniai spiraliniai sustiprinimai suteikia papildomą stabilumą. Įtvaras pagamintas naudojant ARX®  medžiagą,  kuri pasižymi labai geru oro pralaidumu, neturi latekso yra labai lengva ir nesugeria drėgmės.  Įtvaras šlaunies ir blauzdos srityse yra reguliuojamas  lipdukų pagalba.

Dydis XS S M L XL XXL XXXL
Kelio apimtis cm 29-32 32-35 35-38 38-42 42-46 46-50 50-54

Rekomenduojamas tiems, kurie nori aktyviai judėti ir nejausti šildymo efekto.

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).