Sportinės kompresinės kojinės SRX®

Sportinės kompresinės kojinės SRX®
Rekomenduojama:
  • aktyviam sportui
  • ilgom kelionėm
Mediroyal (Švedija)
SRX700-S
Delivery
Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.
36,00 €

SRX® sportinės kompresinės kojinės buvo sukurtos kartu su Švedijos rankinio federacijos Švedijos vyrų ir moterų nacionalinėmis rankinio komandomis. Kojinės turi medicininį suspaudimą, atitinkantį 2 kompresijos klasę. Kompresija palaipsniui mažėja kylant nuo čiurnos link blauzdų. Didžiausias spaudimas jaučiamas čiurnos srityje (24,4 mmHg), o kylant į viršų mažėja iki 21,4 mmHg. Todėl jos puikiai kovoja su blauzdos raumenų nuovargiu sporto metu, apsaugo nuo raumenų pluošto plyšimo, sumažina mikro traumas, mažina mėšlungio tikimybę, apsaugo Achilo sausgyslę, stimuliuoja ir stabilizuoja kojų raumenis, neleidžia susidaryti pieno rūgščiai, padeda raumenims atsigauti po krūvio, sumažina raumenų skausmą ir nuovargį.

Kojinės pagamintos naudojant bambuko anglies pluoštą ( 15%) kuris pasižymi patvarumu ir antimikrobiniu poveikiu, jose yra 65% Nailono ir 20% Lycros. Dėl šios unikalios sudėties kojinės yra elastingos ir todėl puikiai tinka tiek įprastoms tiek ir ilgoms blauzdoms. Tiek pirštų, tiek kulno dalys yra sustiprintos, kad būtų patvaresnės ekstremalaus sporto metu. Viršutinė kojinių dalis yra elastinga, todėl gerai prisitaiko prie kojos apimties ir neveržia.

 

Dydis XS S M L XL
Avimas batų dydis 34-37 37-39 40-43 44-47 48>
Blauzdos apimtis (cm) 23-33 28-38 33-45.5 35.5-46 38.5-51.5
Čiurnos apimtis (cm) 16.5-19  19-21.5  21.5-24  23-26.5  26.5-32

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).