Qmed daugiafunkcinė pagalvė FLEX

Qmed daugiafunkcinė pagalvė FLEX
Rekomenduojama:
  • liumbosakraliniam radikulitui
  • stuburo diskų išvaržoms
  • kaklo ir juosmeninės dalies įtampai
  • pavargusioms kojoms
03-6760
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

21,00 €

Daugiafunkcinė pagalvė“ Flex“ yra pagaminta naudojant „atmintį“ turinčią medžiagą, todėl puikiai prisitaiko prie kūno formų. Viduje esanti konstrukcija ir pagalvės dizainas leidžia suteikti įvairią formą ir šią pagalvę naudoti palaikant galvą, juosmenį ar pavargusias kojas. Pagalvė atpalaiduoja kaklą, juosmeninę ir apatinę stuburo dalis. Pagalvė rekomenduojama gydant liumbosakralinį radikulitą , diskų išvaržas. Palengvina nugaros, galvos skausmus, taip pat suteikia patogią padėtį poilsio metu.

Sudėtis:
Pagalvė:
85 % viskoelastinės putos.
15 % polipropilenas
Užvalkalas: 100% poliesteris.

Priežiūra:
Užvalkalas atsegamas užtrauktuko pagalba, skalbiamas 30°C temperatūroje.

Dydis: 10cmx 63,5 cm

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).