Ortopedinė miego pagalvė - Safe&Glow Therapy

Ortopedinė miego pagalvė -  Safe&Glow Therapy
Rekomenduojama:
  • pagalba kovojant su raukšlėmis
  • po gydomųjų procedūrų
  • veido odos uždegimai
  • kaukolės  srites operacijos
03-9417
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

67,00 €

Ši pagalvė - tai miego komforto ir odos priežiūros naujovė. Ji sukurta taip, kad kuo labiau sumažintų spaudimą jautrioms veido sritims ir padėtų išvengti naktinių raukšlių, bei užtikrintų saugų poilsį po gydomųjų procedūrų. 

Dėl savo subtilios struktūros ji suteikia komfortą ir apsaugo nuo sudirgimo odą, kuriai reikia ypatingos priežiūros, pavyzdžiui, esant  aknei ar egzemai. Specialios pagalvėlėje esančios įdaubos skirtos sumažinti spaudimą ausims ir skruostams, todėl ji tinka ir tiems, kuriems buvo atlikta ausų plastika arba kurie kenčia nuo ausų skausmo. Ergonomiška pagalvėlės forma taip pat stabilizuoja kaklinę stuburo dalį ir užtikrina sveiką  miegą.

"Qmed Safe & Glow Therapy" pagalvei būdingos aukštos kokybės medžiagos, kurios yra hipoalerginės ir pralaidžios orui, todėl užtikrina švarų ir patogų miegą. Tai daugiau nei pagalvė - tai investicija į jūsų stuburo ir odos sveikatą.

Pagalvė: 100% poliuretano putos.

Išorinis pamušalas (viršus): 100% poliesterio žakardas

Išorinis pamušalas (apačia):  Apvalkalas: 50 % nailonas, 50 % poliesteris

Vidinis pamušalas: 100 % poliesteris

Matmenys: 65x41x10,7 cm

Tankis: 50 kg/m3 (minkšta)

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).