Vaikiški vidpadžiai Orthotech

Vaikiški vidpadžiai Orthotech
Rekomenduojama:
  • esant pėdos valgus (kai pėda krypsta į vidų)
  • varus deformacijai (kai pėda krypsta į išorę)
  • plokščiapėdystei
  • pėdos skausmams.
Orthoteh (Bulgarija)
50401/19/20
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

35,00 €

Vidpadžiai palaiko pėdos išilginius skliautus ir stablizuoja kulną anatominėje padėtyje, pagerina bendrą pėdos stabilumą. Spalvingas viršutinis sluoksnis suteikia amortizaciją, o jame esančios perforuotos skylutės ventiliuoja ir padeda išgarinti drėgmę. Apatinis guminis vidpadžių sluoksnis apsaugo nuo slydimo batuose ir suteikia vaikui papildomo stabilumo judėjimo metu.

Priežiūra
Vidpadžius galima plauti po vėsiu tekančiu vandeniu, naudojant lengvą valymo priemonę. Palikite išdžiūti kambario temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių ir nedėkite šalia šilumos šaltinių.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).