Ortopedinis vidpadis vaikams „SPAIDERMENAS“

Ortopedinis vidpadis vaikams „SPAIDERMENAS“
Rekomenduojama:
  • plokščiapėdystė
  • valgus deformacija ( kai pėda krypsta į vidų)
  • varus deformacija ( kai pėda krypsta į išorę).
Hema (Vokietija)
88100/22
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

46,00 €

Šie  koreguojantys vaikiški vidpadžiai užtikrina taisyklingą pėdos ir čiurnos sąnario padėtį, palaiko pėdos skliautus ir neleidžia pėdai krypti į vidų ar išorę. Taip išvengiama perdidelės kitų sąnarių apkrovos ir netaisyklingos eisenos.

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).