Individualūs vidpadžiai | Konsultacija, tyrimas

  • −10%
Individualūs vidpadžiai | Konsultacija, tyrimas
Rekomenduojama:
  • Jei turite pėdų ligas ar deformacijas.
  • Jei sportuojate, daug vaikštote ar užsiimate kita aktyvia veikla, kurioje svarbu pėdas palaikyti taisyklingoje padėtyje, kad išvengtumėte skausmų ar galimų sužalojimų.
  • Jaučiate kojų skausmus ar pasikartojantį pėdų nuovargį.
  • Dirbate stovimą darbą 
  • Turite diabetinę pėdą ar kitas sveikatos problemas, kurios gali paveikti pėdų būklę.

Į pasiūlymą įeina: Kompiuterinis pėdų tyrimas + kineziterapeuto konsultacija. | Ortopedo - technologo konsultacija. | Individualūs ortopediniai vidpadžiai.*

*Galutinė vidpadžių kaina, vizito metu, gali kisti priklausomai nuo reikiamų korekcijų ir naudojamų medžiagų.

Lauksime Jūsų : Naugarduko g. 98, Vilniuje.

Skaitykite aprašymą apačioje.

Stovėsenos, eisenos tyrimas + individualūs vidpadžiai
255,00 €
229,50 € Sutaupote 10%

Pagal Jūsų pėdos atspaudą gaminami individualūs vidpadžiai yra skirti sumažinti pėdų, kulnų, blauzdų nuovargį ir skausmą bei profilaktikai - siekiant palaikyti sveikas pėdas ir išvengti galimų traumų ar skausmų.

Pes Planus individualių vidpadžių gamybą sudaro 3 etapai:

  1. Pėdų tyrimas ir įvertinimas: Prieš pradedant vidpadžių gamybą, svarbiausias žingsnis yra tiksliai įvertinti pėdų būklę - tam pasitelkiame kompiuterinį pėdų tyrimą (plantografo sistemą), kuris tiria pėdas stovėsenos, eisenos ir bėgimo padėtyse. Tai padeda mums aiškiau suprasti jūsų pėdos biomechaniką ir sukurti vidpadžius - remiantis ne tik specialisto įžvalgomis, tačiau ir aiškiais tyrimo rezultatais, kurie padeda gaminį individualiai pritaikyti jūsų pėdai ir problemai.
  2. Konsultacija ir vidpadžių parinkimas: Konsultacijos metu specialistas aptaria tyrimo rezultatus, apžiūri pėdas bei individualiai parenka vidpadžio tipą ir medžiagas, kurios bus naudojamos, kad sukurtų taisyklingą pėdos palaikymą, atitinkantį jūsų poreikius. Vidpadžiai gali būti skirtingų tipų, priklausomai nuo to, ar jie skirti sportui, kasdieniniam naudojimui, ar turintiems problemines pėdas (specializuotiems poreikiams). 
  3. Vidpadžių atsiėmimas: Pagaminus vidpadžius susieksime dėl atsiėmimo vizito, kurio metu kartu su ortopedu - technologu pasimatuosite vidpadžius ir įsidėsite juos į norimą avalynę. Šio vizito metu svarbu įvertinti ar galutinis rezultatas yra tinkamas. Esant poreikiui ortopedas - technologas atliks vidpadžių korekciją.

Individualius ortopedinius gaminius kuria Ortopedas - technologas Igoris Vyšniauskas.

Vizito trukmė: 2val.(1val. Kompiuterinis pėdų tyrimas su kineziterapeuto koncultacija | 1val. Ortopedo - technologo konsultacija ir vidpadžių parinkimas)

*Galutinė vidpadžių kaina, vizito metu, gali kisti priklausomai nuo reikiamų korekcijų ir naudojamų medžiagų.

Įsigyta paslauga nėra grąžinama, pasikeitus planams registraciją į vizitą galime perkelti jums patogesniu laiku. Norint pakeisti vizito laiką susisiekite:+370 685 60010 arba [email protected] . 

Svarbu: 

- Įsigyjant paslaugą, prie pristatymo laukelio žymėkite 'atsiėmimas parduotuvėje'.

- Įsigijus paslaugą į nurodytą el. paštą atsiųsime laišką su užsakymo numeriu, kurį reikės pateikti registruojantis į paslaugą. 

- Paslaugai galite registruotis per 3 mėn. nuo įsigijimo dienos.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).