Pooperacinis batas

Pooperacinis batas
Rekomenduojama:
  • cukrinio diabeto paveikta pėda
  • pėdos priekinės dalies žaizdos ir traumos
  • kai pacientas negali avėti įprastos avalynės
  • po pėdos operacijų.
03-5255
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

25,00 €

 Pooperacinis batas pagamintas iš orui pralaidžios sintetinės medžiagos. Atvira bato priekinės dalies konstrukcija leidžia jį lengvai užsidėti, o tvirtas bato užkulnis apsaugo nuo staigaus kojos kryptelėjimo. Trys velcro juostos reguliuoja pėdos imobilizaciją pagal individualų poreikį, todėl batą galima pritaikyti net ir ant stipriai deformuotos kojos. Speciali 8 laipsnių kampo pado profilio konstrukcija leidžia nukrauti pėdos priekinę dalį. Pooperacinis batas  pasižymi neslidžiu padu suteikiančiu stabilų sukibimą su pagrindu, todėl užtikrina maksimalų saugumą. Dėl integruotos lanksčios tvirtinimo sistemos šis batas tinka tiek dešinei, tiek kairei kojai.

Dydis

XS

S

M

L

XL

Pėdos ilgis (cm)

Avimas batų dydis

21.5

33-35

23.5

36-37

25.5

38-39

27.5

40-42

30

43-45

Pėdos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Pėdos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).