Sulankstomas pedalinis rankų - kojų treniruoklis su LCD ekranu

Sulankstomas pedalinis rankų - kojų treniruoklis su LCD ekranu
Rekomenduojama:
  • pagerina kraujotaką;
  • tonizuoti raumenis;
  • stiprinti jėgas po operacijos.
Mobilex (Danija)
272003
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

54,00 €
Išparduota

Universali treniruoklio konstrukcija leidžia jį naudoti  tiek rankų tiek ir kojų pratimams. Šis mini treniruoklis puikiai tinka pagerinti kraujotaką, tonizuoti raumenis ar stiprinti jėgas po operacijos. Treniruoklis turi papildomą DISPLAY funkciją, kuri leidžia lengvai nustatyti: apytikslį sudegintų kalorijų skaičių, apsisukimų skaičių, veikimo trukmę ir pratimo greitį. Prietaisas yra labai kompaktiškas, todėl jį galima lengvai pastatyti bet kurioje vietoje Neslystančios kojelės suteikia papildomo sukibimo ir stabilumo. Mankštinant kojas pastatykite treniruoklį  ant grindų priešais kedę ant kurios sėdite, o norėdami mankštinti rankas  padėkite jį ant stalo. Pasipriešinimo stiprumas lengvai  reguliuojamas  rankenėle ją pasukant. Treniruoklis lengvai sulankstomas dviejų mygtukų paspaudimu. Sulankstytas jis tampa labai kompaktišku todėl jį patogu laikyti ir transportuoti.

Savybės:

  • ilgis 45 cm
  • plotis 43 cm
  • aukštis 26,5 cm
  • gaminio svoris 2,3 kg
  • didžiausias naudotojo svoris 115 kg.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).