Kompresinės kojinės sportui - RESOXX

  • -14,00 €
Kompresinės kojinės sportui - RESOXX
Rekomenduojama:
  • sportuojant
Venosan (Šveicarija)
NG01SP
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

35,00 €
21,00 € Sutaupote 14,00 €

 * Nuolaidos kodai su akcijinėmis prekėmis nesumuojami.

Garsus šveicarų kompresinių kojinių gamintojas VENOSAN sukūrė specialią kojinių liniją sportininkams Resoxx. Kuriant šias kojines buvo panaudota speciali mezgimo technika ir ypatingo apdorojimo pluoštas, kuris ilgą laiką išlieka elastingas, preciziškai prisitaiko prie jūsų kojų formos ir užtikrina gerą savijautą viso krūvio metu.

Dėl skirtingo kompresijos lygio, kojinės Resoxx puikiai tinka visoms sporto šakoms. Kompresija palaipsniui mažėja kylant nuo čiurnos link blauzdų, todėl kojose nejaučiamas nemalonus apspaudimas ar suvaržymas. Didžiausias spaudimas jaučiamas čiurnos srityje (apie 25 mmHg), o kylant į viršų mažėja iki 50%. Laipsniškai kintantis suspaudimas užtikrina gerą blauzdos raumenų kraujotaką, greitina metabolinius procesus bei laktatų pašalinimą, o tuo pačiu skatina deguonies prisotintą kraują tekėti į skaidulas, todėl raumuo gali dirbti ilgiau ir efektyviau nejausdamas nuovargio. Šios kojinės apsaugo nuo raumenų pluošto plyšimo, sumažina mikro traumas, mažina mėšlungio tikimybę, apsaugo Achilo sausgyslę, stimuliuoja ir stabilizuoja kojų raumenis, neleidžia susidaryti pieno rūgščiai, padeda raumenims atsigauti po krūvio, sumažina raumenų skausmą ir nuovargį.

Kuo pasižymi Resoxx kojinės?

1. Ilgai išliekanti kompresija net ir po daugelio skalbimų;

2. Medžiagoje esantys sidabro jonai veikia antibakteriškai;

3. Nenutrina kojų net ir didelių krūvių metu;

4. Papildomas kojinės sustiprinimas labiausiai dylančiose vietose (S.E.P).

KOMPRESIJA

Arterinė kraujotaka

Kompresija skatina kraujo apytaką, todėl raumuo yra efektyviau aprūpinamas deguonimi ir maisto medžiagomis. Dėl šios priežasties sportininkas gali dirbti ilgiau ir efektyviau.

Veninė kraujotaka

Dėl nevienodo apspaudimo lygio, veniniam kraujui yra lengviau grįžti į širdį, todėl deguonies beveik nebeturintis ir toksinų pripildytas kraujas greičiau ir lengviau yra pašalinamas iš raumens.

Raumenynas

Papildomas prilaikymas lyg korsetas apspaudžia blauzdą, todėl stimuliuoja ir stabilizuoja raumenyną ir gerina sportinius rezultatus:

1. Mažina nereikalingą raumenų vibraciją krūvio metu, todėl sumažėja chroninių uždegimų rizika, kuri ypač dažnai pasireiškia Achilo sausgyslės degeneraciniais pakenkimais;

2. Mažėja mikrotraumų rizika, todėl raumuo ilgiau išlieka sveikas ir elastingas.

Poveikis prieš ir po krūvio

Šios Resoxx kojinės yra skirtos ne tik sportupojantis žmonėms, tačiau gali tapti puikus kompanjonas ilgių kelionių lėktuvu ar autobusu metu. Ilgai stovint ar sėdint vienoje vietoje prastėja blauzdos raumenų kraujotaka, todėl kojos apsunksta, pradeda tinti ir sukelią nemalonų nuovargį. Kompresinių kojinių dėka, kojos nenuvargsta ir išlieka lengvos net ir po ilgai trunkančių kelionių.

S.E.P

Raudonas atramos taškas (S.E.P) yra išbandyta ir patvirtinta technologija, suteikianti sportininkams reikalingą atramą bėgant. Atliekant judesį pėda turi judėti fiziologiškai teisingai t.y. pradedant nuo kulno ir baigiant nykščio pagalvėle. S.E.P technologijos dėka, padui tenka mažesnė apkrova, todėl mažiau apkraunamas stuburas bei loko motorinis aparatas.

Meridianinio taško aktyvacija

S.E.P technologija aktyvuoja pėdos pade esantį meridianinį tašką, tokiu būdu pagerindama koordinaciją bei pečių, rankų, dubens ir kojų sinchroną.

Padidinamas atramos plotas

S.E.P technologija padidina atramos plotą tarp pado ir bato. Tai lemia geresnį pėdoms tenkančio slėgio pasiskirstymą, todėl sportininko pėdos, keliai, klubai, dubuo bei stuburas taip pat gauna mažesnę apkrovą.

Išilginio skliauto palaikymas

S.E.P technologija palaiko skersinį ir pėdos skliautą ir taip pat, nors ir netiesiogiai, tačiau prilaiko ir

išilginį pėdos skliautą. Dėl to sumažėja pėdos priekinei daliai tenkanti apkrova bei yra išvengiama raumenų disbalanso. Visa tai lemia harmoningų, simetriškų ir tikslingų judesių seką.

Bėgimas be trinties

RESOXX kojinių mezgimo technologija ties pėdos keltimi buvo išrasta specialiai sportui. Ši technologija buvo kuriama siekiant išvengti veržimo, trinties ir spaudimo bėgant ir leisti sportininkams tiesiog mėgautis bėgimu be nemalonių diskomfortą sukeliančių veiksnių.

Aukštos technologijos pluoštas

Itin plonas RESOXX kojinių pluoštas užtikrina puikią termoreguliaciją bei suteikia sportinėms kojinėms malonią tekstūrą ir švelnumą, kas yra itin tinkama sportui. Šiame pluošte esantys sidabro siūlai veikia antibakteriškai. Sportninkams tai reiškia puikiai koreguojamą ir natūralų ant odos esančių bakterijų balansą, nesvarbu kiek intensyviai bebūtų sportuojama. Šis pluoštas taip pat leidžia kontroliuoti nemalonų kvapą, alergijas ir net odos ligas.

RESOXX kojinės - geriausias kompanjonas jums tiek sporto salėje, tiek sportuojant lauke. Jos įtikina vartotoją dėl daugelio priežasčių:

· Puikus paminkštinimas itin minkštų siūlų dėka;

· Mažiau pritrintų pūslių specialaus mikropluošto dėka;

· Integruotos apsaugos Achilo sausgyslei bei pirštams, užtikrina aktyvų atramos efektą, geresnę kraujotaką ir apsaugą jautrioms pirštų dalims;

· Jokių spaudžiančių vietų plokščių siūlių dėka.

 Atkreipkite dėmesį, jog prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo matomų nuotraukoje. 

Batų dydis

36-38

39-41

42-44

45-47

Apimtis per blauzdą (cm)

31-37

38-44

32-38

39-45

33-39

40-46

34-40

41-48

Dydis

S

S-Plus

M

M-Plus

L

L-Plus

XL

XL-Plus

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).