Pooperacinis diržas

Pooperacinis diržas
Rekomenduojama:
  • pooperacinis periodas
  • pilvo sienos išvarža
  • pogimdyvinis periodas.
Orthoteh (Bulgarija)
10103/M
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

47,00 €

Įtvaras pagamintas naudojant kvėpuojančią, elastingą, hipoalerginę medžiagą.  Diržas naudojamas siekiant sustiprinti pilvo priekinę sieną. Diržas užtikrina subalansuotą spaudimą, prisitaiko prie kūno formų.  Velcro lipdukai padeda užtikrinti reikiamą diržo įtempimą ir prisitaikyti pasikeitus pilvo apimčiai. Plastikiniai šoniniai sustiprinimai suteike didesnį stabilumą ir neleidžia įtvarui garankščiuotis.

Dydis

M

L

XL

XXL

XXXL

Juosmens apimtis (cm)

78-90

90-105

105-120

120-135

135-150

KAIP PASIRINKTI TINKAMĄ DYDĮ IR UŽSIDĖTI ĮTVARĄ ŽIŪRĖKITE ŽEMIAU ESANČIAME VIDEO ĮRAŠE:

Įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).