Achilo įtvaras ACHILLO-HIT

Achilo įtvaras ACHILLO-HIT
Rekomenduojama:
  • Achilo sausgyslės skausmai
  • paratenonitas (aplink sausgyslę esančių audinių uždegimas)
  • Achilo sausgyslės plyšimas
  • kulnakaulio bursitas
  • Achilo sausgyslės bursitas
  • sausgyslės uždegimas
  • konservatyvus / pooperacinis gydymas.
07804-1/2
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

86,00 €

Modernaus dizaino įtvaras savo sudėtyje ties Achilo sausgysle turi integruotas silikono pagalvėlės, kurios stimuliuoja sausgyslę, užpakalinius blauzdos raumenis, bei atlieka pėdos pronacijos stabilizavimą, taip pat aktyvina kraujotaką, pagerėja limfodrenažas, todėl mažėja skausmas ir tinimas. Aukštos kokybės medicininis įtvaras pagamintas naudojant 3D mezgimo technologiją, kurios dėka įtvaras anatomiškai prisitaiko prie imobilizuojamos galūnės. Puikiai tinka sportuojant, patogus dėvėti visą dieną, nevaržo judesių, nesudaro raukšlių ir neslysta.

Plačiau apie Achilo sausgyslės traumas https://www.pesplanus.lt/achilo-sausgysles-pazeidimai

  

Dydis 1 2 3 4 5 6
Čiurnos apimtis(cm) iki 19 19-21 21-23 23-25 25-27 27-29

 

   

 

Įtvarai Achilo sausgyslei - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Įtvarai Achilo sausgyslei yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).