QMED mini masažinis volelis

QMED mini masažinis volelis
Rekomenduojama:
  • Nugaros raumenų atpalaidavimui
  • esant raumenų įtampai
  • kraujotakos gerinimui
  • giliųjų raumenų atpalaidavimui
  • pilatesui
03-9234
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

7,00 €

Qmed mažas masažinis volas puikiai tiks tikslesniam konkrečių raumenų atpalaidavimui, sumažinti fascijos įtampą, bei gilesniam savimasažui atlikti.
Nustatyta, kad atliekant volavimo judesį gerėja audinių aprūpinimas krauju ir maistinėmis medžiagomis. Mini volas gali puikiai papildyti savimasažą, atliekamą su standartinio dydžio volu, nes jo kompaktiškas dydis leidžia giliai atpalaiduoti mažesnes raumenų grupes, kurias sunkiau pasiekti didesniam voleliui.

Mini masažinio volo naudojimo tikslas – išvengti traumų, pagerinti sportinius rezultatus, mažinant raumenų skausmą po treniruotės ir gerinti greitesnį kūno atsigavimą po treniruotės.
Volelio matmenys: 5x15 cm

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).