Vidpadžiai bėgimui

Vidpadžiai bėgimui
Rekomenduojama:
  • bėgimui
  • sportiniam ėjimui
  • šiaurietiškam ėjimui
  • ilgoms kelionėms
Schein (Vokietija)
987624-000/43
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

85,00 €

 Bėgimas teigiamai veikia ne tik kūną, bet ir psichiką, kadangi judėjimas gamtoje, aplinkos pokyčiai ir galimybė ištrūkti iš kasdienio triukšmo namie ar darbe skatina nuotaiką gerinančių hormonų gamybą. Tačiau ar susimastome, kaip kas vyksta bėgant ? Bėgimo metu būna toks momentas, kai abi kojos nesiekia žemės. Tuo metu kai viena koja pasiekia grindinį, jai tenka penkis kartus už svorį didesnis krūvis. Tad, jei sveriate 80 kg, pėda gauna apkrovą tolygią 400 kg, o krūvis sąnariams padidėja 3-4 kartus. Dėl to labai svarbu yra, kad krūvis tenkantis jūsų pėdoms būtų paskirstomas taisyklingai ir kad pėdos visą laiką būtų taisyklingoje padėtyje, nes kitu atveju, kyla rizika patirti traumą padidėja net kelis kartus.
Dažniausiai patempiami blauzdos raumenys, atsiranda iliotibialinio trakto ar bėgiko kelio sindromas, plantarinės fascijos bei antkaulio uždegimas, čiurnos raiščių patempimas, Achilo sausgyslės uždegimas, išsivysto kojos nykščio deformacija ir net iškyla rizika patirti stresinį kaulo lūžį. Šias problemas galima išspręsti pasirenkant tinkamą avalynę ir vidpadžius, nes tik tada galėsite išvengti traumų ir mėgautis bėgimu gerinančiu nuotaiką bei bendrą savijautą.
NovaPED sportiniai vidpadžiai pasižymi smūgių absorbcijos savybėmis. Vidpadžių konstrukcija sumažina pėdų apkrovas ir užkerta kelią raumenų sistemos žalai, tokiu būdu apsaugodama nuo išankstinio kojos raumenų pervargimo. NovaPED sportiniai vidpadžiai, yra pagaminti naudojant inovatyvią sluoksniavimo technologiją, todėl vidpadžių konstrukcijoje yra elementai, kurie bėgimo metu neslopina bėgiko jėgų perdavimo į pagrindą, kas yra būtina, norint pasiekti geriausią sportinį rezultatą.

 


Naudojant sportinius bėgimo vidpadžius:
• tinkamai paskirstomos krūvio metu pėdai tenkančios apkrovos;
• išlaikomas pėdos stabilumas;
• išvengiama pėdos pronacijos;
• mažinamas pėdos skausmas ir nuovargis;
• amotizuojami smūgiai;
• išvengiama nuospaudų;
• suteikiamos sąlygos gerinti sportinius rezultatus;


Konstrukciniai NovaPED vidpadžių ypatumai:
• palaiko taisyklingą pėdos išilginį ir skersinį skliautus, bei priekinę pėdos dalį;
• papildomi paminkštinimai paskirsto slėgį tenkantį kulnui ir padikaulių galvutėms;
• vidpadis padengtas aukštos kokybės mikropluoštu.


Vidpadžių dydžiai 35-49 

Informacija:
Visi standartiniai vidpadžiai turi ilgio rezervą ( taip gaminama dėl avalynės įvairovės).Todėl , jei vidpadžiai netelpa į avalynę, reikia išimti gamyklinį vidpadį iš bato ir pagal jį apkirpti įsigyto vidpadžio priekinę dalį.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).