Jason Markk skysta valymo priemonė Premium Deep Cleaning

Jason Markk skysta valymo priemonė Premium Deep Cleaning
Rekomenduojama:
  • kokybiškai  avalynės priežiūrai
Jason Markk (JAV)
SPO-0001
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

21,00 €

 "Premium" giluminio valymo tirpale esančios medžiagos  veiksmingai pakelia ir pašalina nešvarumus, o natūralūs kondicionuojantys aliejai kondicionuoja ir prailgina medžiagos tarnavimo laiką. Ši valymo  priemonė puikiai tinka ne tik avalynei, bet ir baldams, kilimams, skrybėlėms, drabužiams, rankinėms ir kt.

Naudojimo instrukcija:

  • Sausu šepetėliu pašalinkite bet kokį purvą.
  • Įmerkite šepetį į dubenį su vandeniu. Ant šepetėlio užpilkite nedidelį kiekį tirpalo.
  • Šveiskite medžiagą, kad susidarytų putų.
  • Nuvalykite mikropluošto rankšluosčiu.
  • Jei reikia, pakartokite veiksmus. Nedžiovinkite arti ar ant šilumos šaltinių.

Talpa: 236 ml  šio kiekio pakaks net  200 valymų!

Nerekomenduojame valyti dažytos odos. Ypač atsargiai valykite dažytą zomšą, nes tikėtina, kad jos spalva gali išblukti dėl bet kokio sąlyčio su vandeniu.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).