Masažinis kilimėlis

Masažinis kilimėlis
Rekomenduojama:
  • pėdų nuovargis
  • pėdų skausmas
  • stresas
  • pėdų masažas
  • vidaus organų veiklos gerinimas
03-5210
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

32,00 €

Masažinis kilimėlis aktyvina medžiagų apykaitą ir kraujotaką, slopina raumenų nuovargį, puikiai masažuoja pėdas bei jose esančius refleksinius taškus, aktyvina vidaus organų veiklą bei stiprina imuninę sistemą. Šis kilimėlis pagamintas naudojant propileną, todėl yra atsparus vandeniui ir yra tinkamas naudoti tiek patalpose, tiek lauke.

Kilimėlio ilgis 172 cm, plotis 35 cm.

Svarbu! Kilimėlis netinkamas naudoti žmonėms, turintiems hemoragijos simptomų.

 

 

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).