Plaštakos ir pirštų treniruoklis

Plaštakos ir pirštų treniruoklis
Rekomenduojama:
  • delno ir dilbio raumenų stiprinimui
  • pirštų raumenų stiprinimui
03-8901
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

9,00 €

Priemonė skirta rankos pirštų, plaštakos ir dilbio raumenų stiprinimui. Ergonomiško dizaino dėka treniruoklis tinka skirtingo dydžio plaštakoms ir yra patogus naudoti. Galima dirbti su visais plaštakos pirštais vienu metu arba treniruoti juos atskirai. Idealiai tinka reabilitacijai arba papildomoms treniruotėms, kadangi galima rinktis iš keturių skirtingo stiprumo lygio treniruoklių. Priemonę lengva naudoti ir prižiūrėti.

Stiprumo lygiai:

• geltonas - lengvas;
• žalias - vidutinis;
• raudonas - stiprus;
• mėlynas - ypač stiprus.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).