Masažinis kamuoliukas Lacrosse

Masažinis kamuoliukas Lacrosse
Rekomenduojama:
  • raumenų skausmas ir įtampa.
  • fizioterapija
  • nugaros masažas
  • prieš ir po treniruočių
03-9186
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

11,00 €

Klasikinis masažinis kamuoliukas  skirtas atskirų kūno dalių taškiniam masažui. Garantuoja gilų raumenų ir sausgyslių atpalaidavimą. Tinkamai atliekami pratimai, naudojant kamuolį, mažina raumenų įtampą, gerina raumenų aprūpinimą deguonimi ir maistinėmis medžiagomis, padeda sumažinti skausmus. Šis kamuoliukas yra tinkamas visų kūno sričių masažui. Ypač rekomenduojamas sėdmenų, šlaunų ir blauzdų raumenų atpalaidavimui.

Skersmuo: 6cm

Sudėtis: 100 % silikonas

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).