QMED nugaros tempimo atrama

QMED nugaros tempimo atrama
Rekomenduojama:
  • neteisinga kūno laikysena
  • lengva įtampa ir nugaros raumenų skausmas
  • ribotas juosmens stuburo judrumas
03-9225
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

29,00 €

Šiuolaikinis gyvenimo būdas ar priverstinės kūno padėtys dirbant, pasilenkus prie išmaniojo telefono ar stalo, sukelia juosmens ir kaklo įtampą o blogėjanti laikysena sukelia naštą visam kūnui. Ši lengvo, patvaraus ir pilnai mobilaus dizaino atrama puikiai malšina lėtinius nugaros skausmus bei koreguoja laikysenos disproporciją.

„Qmed Back Stretching Support“ atrama padeda sumažinti raumenų įtampą vos per kelias minutes ir gali būti naudojama bet kuriuo paros metu. Labiausiai naudinga tempimą taikyti prieš pat bet kokią ilgalaikę fizinę veiklą. Prieš naudodami šį produktą, turėtumėte atlikti kūno apšilimo pratimus.

Ši atrama - malšina lėtinius nugaros skausmus, padeda ištaisyti laikysenos disbalansą, pagerina rankų ir nugaros raumenų lankstumą bei sumažina paraspinalinių raumenų įtampą, Raumenų įtampai palengvinti pakanka kelių minučių per dieną. „Qmed Back Stretching“ gali būti naudojamas bet kuriuo paros metu.

Vieno užsiėmimo trukmė pasirinktame aukščio lygyje yra 5 minutės. Atrama turi masažinius spygliukus, dėl to rekomenduojame pirmuosius kartus nenaudoti produkto tiesiai ant odos. Norėdami atsipalaiduoti, dėvėkite ploną sportinę aprangą, pavyzdžiui, marškinėlius.

 

Kaip naudoti?

Yra 3 arkos aukščio reguliavimo lygiai (5,7 cm, 9 cm, 11 cm)

1 lygis: padėtis pradedantiesiems. Sulenkite kelius ir paguldykite rankas prie šonų. Kiek įmanoma atsipalaiduokite ir kvėpuokite normaliu ritmu. Ši pozicija suteikia mažiausią tempimo jėgą ir ją  yra lengviausia atlikti pradžioje.

2 lygis: vidutinė tempimo padėtis. Padėkite rankas už galvos, kad būtų galima papildomai išsitempti.

3 lygis: maksimali tempimo padėtis tik pažengusiems vartotojams ar jogos specialistams.

Kelius galite palikti sulenktus arba visiškai ištiesti. Nepamirškite leisti savo kūnui kuo labiau atsipalaiduoti.

Produkto išmatavimai: 38.5 x 25.4 x 3.0 cm

Maksimalia apkrova: 110 kg

Dėmesio!

Visada naudokite gaminį ant lygaus, neslystančio paviršiaus. Nenaudokite produkto tiesiai ant odos, dėvėkite ploną sportinę aprangą, pavyzdžiui, marškinėlius.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).