MVS pasipriešinimo juosta MOVES TUBE

MVS pasipriešinimo juosta MOVES TUBE
Rekomenduojama:
  • mankštai
  • pilatesui
  • jogai
  • reabilitacijai
  • funkcinėms treniruotėmsi
  • giliųjų raumenų stiprinimui.
MVS (Belgija)
01-200102
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

16,00 €

„MoVeS Tube“ yra aukščiausios kokybės pasipriešinimą suteikianti elastinė juosta su rankenomis. Juostos naudojimas atliekant pasipriešinimo pratimus pagerina judesių amplitudę, raumenų jėgą ir tarpraumeninę koordinaciją. „MoVeS“ juostos su rankenomis yra labai naudingos ir kineziterapijai bei bendro raumenų darbo pagerinimo treniruotėms. Šiais aukštos kokybės ir labai tvirtas juostas galite naudoti treniruoti visus kūno raumenis. Mažesnio pasipriešinimo juostos puikiai tinka kineziterapijai ar lengvoms treniruotėms, o didžiausio pasipriešinimo juostos tiks net ir norintiems siekti sportinio rezultato.

 Nuo juostos spalvos priklauso jos pasipriešinimo stiprumo lygis:

Geltona – lengvas pasipriešinimas;
Raudona – vidutinis pasipriešinimas;
Žalia – sunkus pasipriešinimas;
Mėlyna – labai sunkus pasipriešinimas;


Išmatavimai: 120 cm juosta su rankena.

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).