Komforto kojinės diabetikams LucRo

  • -10,00 €
Komforto kojinės diabetikams LucRo
Rekomenduojama:
  • sergant diabetu
  • maksimalus komfortas ir apsauga
202100-356
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

16,00 €
6,00 € Sutaupote 10,00 €

Kojinės pagamintos naudojant siūlą su sidabro jonais, kurie turi antibakterinių savybių. Kojinės padas paminkštintas, kas suteikia maksimalų komfortą ir apsaugą. Plokščia siūlė virš pirštų apsaugo nuo trynimo. Komfortiška blauzdos gumytė nespaudžia kojos ir neįsirėžia.

Sudėtis: 74 % medvilnės, 18% poliamido, 6% skinlife mikropluošto, 2% elastano.

 

 Informuojame, kad šios prekės higienos sumetimais grąžinti negalima.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).