Individualūs koreguojantys vidpadžiai EVA SOFT

Individualūs koreguojantys vidpadžiai EVA SOFT
Rekomenduojama:
  • Kai reikia tolygiai paskirstyti pėdoms tenkantį krūvį ir palaikyti pėdą taisyklingoje padėtyje.
  • Tinka profilaktikai ar turint tik prasidedančias ar lengvo laipsnio pėdų problemas.
  • Šie vidpadžiai pasižymi didesniu elastingumu bei padeda sumažinti pėdų skausmą ir diskomfortą ir palaiko teisingą pėdos padėtį.
  • Vidpadžiuose naudojamos medžiagos yra ilgaamžiškesnės, todėl vidpadžiai tarnaus net iki 5 metų bei yra lengviau pritaikomi įvairiai avalynei, nes gali būt užsakomi pilni arba ¾. 

SVARBU: IOV naudojimo ir priežiūros instrukciją rasite čia.

EVA SOFT
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Vidpadžiai gaminami pagal individualų įspaudą, todėl visiškai atitinka jūsų pėdos struktūrą, tačiau tuo pačiu metu yra suformuojami taip, kad koreguotų jūsų pėdą. Šie padukai gaminami tada, kai reikia didesnio išilginio ir skersinio skliauto prilaikymo bei kulno stabilizavimo. Ėjimo metu vidpadžiai lengvai amortizuoja ir paskirsto pėdai tenkantį krūvį tolygiai, atstato čiurnos, kelio ir klubo sąnarius į anatomines padėtis. Padukai yra ilgaamžiai bei lengvai perdedami į skirtingą avalynę. Gaminami per visą pėdą arba ¾ jos ilgio.

Esant pageidavimui, vidpadžiai gali būti padengti specialia antistatine, antibakterine sidabro jonų turinčia medžiaga, kuri užkerta kelią nemaloniam kvapui bei užtikrina ypatingą higieną.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).